Boekstartbeer op reis in de bibliotheek!

Gepubliceerd op: 5 juni 2022 19:35

In de week van de Landelijke BoekStartdag gaan onze BoekStartberen met hun eigen BoekStartkoffertjes op reis in de bibliotheken in Heemskerk en Beverwijk. Zij vertrekken op woensdag 8 juni om 13:00 uur. Kom met je kind van nul tot drie jaar naar de bibliotheek om te zoeken naar de BoekStartbeer!

Heb je de beer gevonden? Neem hem mee naar de klantenservice en vraag naar zijn koffer. Jullie winnen dan de inhoud van de koffer! De BoekStartberen zijn één keer per dag te vinden vanaf woensdag 8 juni 13:00 uur tot en met zaterdag 11 juni 16:00 uur tijdens onze bemande openingstijden. Op vrijdag zijn we van 13:00-17:00 uur open.

Elke woensdagochtend van 11:00 tot 11:30 wordt er in beide locaties voorgelezen. Op woensdag 8 juni zullen de voorlezers lezen uit het boek ‘De koffer’. Dit boek stond in de Prentenboekentop tien van 2022. Op een dag arriveert een vreemd dier met een grote koffer. Vogel, Haas en Vos zijn nieuwsgierig: wat zit er in die koffer?

Je kan je kind tijdens bemande openingstijden inschrijven als lid van de bibliotheek. Voor kinderen tot 2 jaar betaal je geen inschrijfgeld en het lidmaatschap is gratis. Voor je baby tot 1 jaar ontvang je een BoekStartkoffertje met inhoud voor thuis. Kinderen van 1 en 2 jaar krijgen een leuk boekje cadeau. Voor kinderen vanaf 3 jaar betaal je eenmalig € 4,- inschrijfkosten, het lidmaatschap is gratis.

Iedere ouder ontvangt op zaterdag 11 juni een groeimeter cadeau!