De Bibliotheek komt naar je toe!

Gepubliceerd op: 15 december 2020 11:22

Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou!

Want zeg nou zelf, als je dan toch zoveel mogelijk thuis moet of wilt blijven, waarom dan niet met een goed, spannend of juist ontspannend boek op de bank?

Na het succes van onze bezorgdienst tijdens de sluiting van de Bibliotheek afgelopen voorjaar, starten wij deze nu opnieuw op.

Wil jij gebruik maken van deze speciale bezorgdienst, vul dan het formulier hieronder in en geef daarbij aan welk genre je graag wilt lezen. Je kunt kiezen uit Spannend, Romantiek, Literatuur, Fantasy & SF, Oorlog & verzet, ‘Laat je verrassen’ (van alles wat), groteletterboeken, Young adult en kinderboeken.

Wij vullen vervolgens een tas met vijf boeken in het door jou gewenste genre en bezorgen deze bij je thuis. Ook als je al het maximaal aantal toegestane boeken hebt geleend, kun je van deze service gebruikmaken.
De leentermijn van de boekentas is 6 weken. Uiteraard bieden wij deze service binnen de voor ons haalbare mogelijkheden.

Lukt het niet om het formulier online in te vullen, bel dan met de bibliotheek en geef je wensen telefonisch door. Houd in dit geval je bibliotheekpas bij de hand.