We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. De tijdelijke inleverbus in vestiging Beverwijk is geopend.
Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou toe. Bestel je boeken hier.

De Bibliotheek komt naar je toe!

Gepubliceerd op: 15 december 2020 11:22

Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou!

Want zeg nou zelf, als je dan toch zoveel mogelijk thuis moet of wilt blijven, waarom dan niet met een goed, spannend of juist ontspannend boek op de bank?

Na het succes van onze bezorgdienst tijdens de sluiting van de Bibliotheek afgelopen voorjaar, starten wij deze nu opnieuw op.

Wil jij gebruikmaken van deze speciale bezorgdienst, vul dan het formulier hieronder in.

Geef daarbij aan welk genre je graag wilt lezen. Je kunt kiezen uit Spannend, Romantiek, Literatuur, Fantasy & SF, Oorlog & verzet, ‘Laat je verrassen’ (van alles wat), GROTELETTERBOEKEN, Young adult en kinderboeken.

Wij vullen vervolgens een tas met vijf boeken in het door jou gewenste genre en bezorgen deze bij je thuis.
Ook als je al het maximaal aantal toegestane boeken hebt geleend,
kun je van deze service gebruikmaken.

De leentermijn van de boekentas is 6 weken. Uiteraard bieden wij deze service binnen de voor ons haalbare mogelijkheden.

Heb je een boek gereserveerd en bericht ontvangen dat het nu voor je beschikbaar is?
Vul dan ook het formulier in en geef aan dat er een gereserveerd boek voor je klaarstaat.
Wij vullen de tas dan aan tot vijf boeken en leveren die bij je thuis af!

Lukt het niet om het formulier online in te vullen?
Bel dan naar de bibliotheek en geef je wensen telefonisch door. Tel: 0251 228591
Houd in dat geval je bibliotheekpas bij de hand.