De Spacebuzz komt naar het TalentenLab

Gepubliceerd op: 27 oktober 2020 17:19

Op woensdag 2 december komt de Spacebuzz van de SpaceExpo uit Noordwijk naar het TalentenLab in Bibliotheek IJmond Noord, in Beverwijk.

De SpaceBuzz is een ruim vijftien meter lang raketvoertuig voorzien  van de nieuwste virtual reality en augmented reality technologieën. Aan  boord reizen kinderen naar de ruimte, waar ze de aarde zien door de ogen van een astronaut. Onze planeet is indrukwekkend, bijzonder, een oase  van leven in het zwarte heelal. Van de lancering tot de spectaculaire landing – een missie met de SpaceBuzz voelt levensecht.  

Wil je meedoen?

Dan moet je tussen 10-12 jaar oud zijn. Graag van te voren aanmelden voor twee TalentenLabs. Op 25 november krijg je in het TalentenLab in Beverwijk een les over de ruimte ter voorbereiding op de reis die je gaat maken in de Spacebuzz.  

Voor de reis op 2 december is aanmelden ook verplicht. Je kunt je aanmelden voor: 15:00 uur, 15:30 uur, 16:00 uur en 16:30 uur. Wil je meereizen? Aanmelden kan bij Klantenservice in Beverwijk en in Heemskerk tijdens de middaguren na 13:00 uur. Je meldt je dus voor 2 TalentenLabs aan.  

Kom op 2 december 10 minuten voor aanvangstijd naar de buzz. Je ziet  de buzz staan op de parkeerplaats bij het Kennemer theater.