Sluiting en heropening vestiging Beverwijk

Gepubliceerd op: 20 oktober 2021 08:44

De verbouwing van de bibliotheekvestiging in Beverwijk is in volle gang. Die vindt voornamelijk plaats op de begane grond.

Maar ook op de jeugdafdeling op de 1e etage gaat er veel veranderen.
De inrichting wordt compleet vernieuwd, met behoud van de themakamers. De afdeling voor de jongste kinderen verhuist weer naar beneden en er komt een nieuwe plek om groepen te ontvangen.
Vanwege de verbouwing is de bibliotheek in Beverwijk gesloten van maandag 1 november t/m dinsdag 30 november.

Wat betekent dit voor de dienstverlening?

• Alle in Beverwijk geleende materialen met een inleverdatum in november worden uitgeleend tot 13 december.
    Let op: dit geldt niet voor in Heemskerk en Wijk aan Zee geleende materialen.
  • Iedereen is tijdens de sluiting van harte welkom in de vestiging in Heemskerk. Daar kun je ook alle in Beverwijk geleende materialen inleveren.
  • In Heemskerk geleende materialen kun je vanaf 1 december ook in Beverwijk inleveren.
  • Alle reserveringen met ophaalvestiging Beverwijk staan van 1 t/m 30 november in de vestiging in Heemskerk voor je klaar om daar door jou te worden geleend.
  • Het Digitaal inloopspreekuur in Beverwijk op vrijdagochtenden vervalt in november. Natuurlijk kun je wel terecht bij het inloopspreekuur in de vestiging Heemskerk (maandag van 13.30 - 15.30 uur).
  • Het Taalspreekuur op dinsdagmorgen in Beverwijk vervalt daar tijdelijk. Dit spreekuur wordt in november gehouden in de vestiging in Heemskerk (op dinsdagen van 10.00 - 12.00 uur).

Duurzaam

Bibliotheek IJmond Noord zet zich in voor een duurzame samenleving.
Daarom kiezen wij bij de nieuwe inrichting voor hergebruikte meubelen en materialen.
Wil je daaraan meewerken? Klik dan hier voor meer informatie.