De bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk zijn weer open met aangepaste openingstijden! Meer informatie

Zomerleesbingo

Gepubliceerd op: 14 juli 2020 11:52

Blijf lekker lezen deze zomervakantie!

Als ouder help je zo om het leesniveau van je kind tijdens de vakantie op peil te houden. Het kan zelfs het leesniveau verhogen. Samen zorgen we ervoor dat je kind tijdens de vakantie leeskilometers blijft maken. Daarom organiseert Bibliotheek IJmond Noord ook dit jaar weer de Zomerleesbingo. Voor elk kwartier lezen kruist je kind een vakje aan en bij vijftien vakjes is het bingo!

En… als er vijftien vakjes afgekruist zijn, kan je kind tussen maandag 13 juli en zaterdag 22 augustus een leuke verrassing ophalen in de bibliotheek in Beverwijk of Heemskerk. Neem wel de bingokaart mee! Stuur een leuke leesfoto in naar zomerleesbingo@gmail.com en maak ook nog eens kans op een leuke prijs!

Haal de Zomerleesbingo-kaart op in de bibliotheek of download de kaart.

In de zomer mag je de boeken zes weken lenen. Download vanaf 1 juli ook de gratis VakantieBieb-app met leuke luisterboeken en e-books voor op de tablet of telefoon.

Bekijk het filmpje waarin de kinderdirecteur je wegwijs maakt in de bibliotheek en uitleg geeft over de Zomerleesbingo.