Feest mee met Kikker in de Bibliotheek!

20 maart 2023 t/m 29 maart 2023 | Vestiging Beverwijk en Heemskerk

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoera! Van maandag 20 tot en met woensdag 29 maart vieren we de Kikkertiendaagse! Dit jaar is die extra feestelijk, omdat het 100 jaar geleden is dat schrijver/tekenaar Max Velthuijs werd geboren. Het thema is dus ook: Feest met Kikker!

Varkentjes appeltaart eten

Bij een feestje hoort natuurlijk taart! En Varkentje kan heerlijke appeltaart maken. Die delen we graag met jou (0 tot 4 jaar) en je (groot)ouder(s). Kom dus tijdens ons voorleeshalfuurtje naar de Bibliotheek en geniet dan meteen van een heerlijk stukje taart van patisserie Leek.

  • Dinsdag 21 maart om 11:00 - 11:30 uur in Beverwijk
  • Woensdag 22 maart om 11:00 - 11:30 uur in Heemskerk

We lezen dan voor uit Kikker en doen dat samen met een vertelkastje met grote tekeningen, zodat iedereen het goed kan zien. 

De Bibliotheek is tijdens de Kikkertiendaagse mooi versierd met posters, vlaggetjes en er liggen gratis kleurplaten van Kikker en zijn vriendjes. Voor de ouders ligt het recept van Varkentjes-appeltaart klaar, zodat jullie daarvan het hele jaar kunnen genieten. Want het is het hele jaar Kikkerjaar! Toegang gratis. Aanmelden hoeft niet. 

Kleurwedstrijd

Doe mee met de kleurwedstrijd en win 2 toegangskaarten voor het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Daar is een leuke tentoonstelling van Kikker te zien. Deze prijs is mogelijk gemaakt door het Kinderboekenmuseum, waarvoor hartelijk dank!

Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en lever deze in bij de klantenservice. Vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer te noteren.

In de bibliotheek liggen de kleurplaten, maar je kan hem ook hier downloaden.

Download de kleurplaat van Kikker.