Voor jongeren 12+

Ben je 12 jaar of ouder en op zoek naar een leesboek of een boek voor je leeslijst? Hier lees je wat Bibliotheek IJmond Noord voor jou kan betekenen!

Boeken

In de bibliotheek vind je allerlei leesboeken voor jouw leeftijd. Van september t/m februari zetten we bovendien een aantal boeken in de spotlights en kun je meestemmen met de Jonge Jury.

Luisterboek

In de bibliotheek vind je ook luisterboeken. Met een luisterboek kun je lekker onderuit met je koptelefoon luisteren naar iemand die het boek voorleest.

Tijdschriften

Tijdschriften hoef je niet zelf te kopen. De nieuwste nummers liggen namelijk gewoon in de bieb! En je kunt ze ook in de bibliotheek op je gemak lezen. De oudere nummers kun je zelfs lenen om lekker thuis te lezen.

Handige websites

Meldknop
Op het internet kun je allerlei problemen tegenkomen. Je kunt gepest worden of er kunnen foto's of filmpjes van jou geplaatst worden, terwijl je dit niet wilt. Voor deze en andere problemen kun je terecht bij Meldknop.nl. Op deze website vind je informatie over en hulp bij internetproblemen.