Voor jongeren 15+

Ben je 15 jaar of ouder en op zoek naar een leesboek of een boek voor je leeslijst? Hier lees je wat Bibliotheek IJmond Noord voor jou kan betekenen!

Boeken

Zit je in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs? Dan kun je vast een lekker leesboek vinden in de Hangout. Zoek je een boek voor je leeslijst Nederlands? Kijk eens op de website Lezen voor de lijst.

Luisterboek

In de bibliotheek vind je ook luisterboeken. Met een luisterboek kun je lekker onderuit met je koptelefoon luisteren naar iemand die het boek voorleest.

Tijdschriften

Tijdschriften hoef je niet zelf te kopen. De nieuwste nummers liggen namelijk gewoon in de bieb! En je kunt ze ook in de bibliotheek op je gemak lezen. De oudere nummers kun je zelfs lenen om lekker thuis te lezen.

Handige websites

Meldknop
Op het internet kun je allerlei problemen tegenkomen. Je kunt gepest worden of er kunnen foto's of filmpjes van jou geplaatst worden, terwijl je dit niet wilt. Voor deze en andere problemen kun je terecht bij Meldknop.nl. Op deze website vind je informatie over en hulp bij internetproblemen.

Jeugdbibliotheek
Hier vind je alles wat de Bibliotheek voor jou heeft.
Wil je lekker wegdromen in een boek? Of zoek je naar informatie over eenonderwerp?
Klik op je leeftijd en zoek in alles wat we voor je hebben.