Word vriend van de Bibliotheek

Ondersteun onze projecten op het gebied van leesbevordering, literatuur en mediawijsheid. Word nu vriend van Bibliotheek IJmond Noord en ontvang de speciale vriendentas.

Steun onze bibliotheek in haar voortbestaan en word vriend voor maar € 45,- per jaar, oftewel € 3,75 per maand. Hiermee draagt u bij aan de toekomst van onze bibliotheek en ondersteunt u het maatschappelijk belang van de bibliotheek. En, u krijgt een speciale ‘limited edition’ vriendentas cadeau!

Als dank voor uw bijdrage ontvangt u onze vriendenpas waarmee u:

· De speciale vriendentas ontvangt

· Gratis gebruik kunt maken van internet in de bibliotheek

· Op de hoogte wordt gehouden van onze activiteiten door middel van een digitale nieuwsbrief

· Drie waardebonnen ontvangt voor het bijwonen van een lezing of workshop (1 jaar geldig)

· Uitgenodigd wordt voor een bijzondere vriendenavond (u ontvangt hierover tijdig bericht).