Word Vriend van de Bibliotheek

Als Vriend van de Bibliotheek draag je bij aan onze toekomst en ondersteun je het maatschappelijk belang van de Bibliotheek. Met jouw steun kunnen wij een aantal projecten uitvoeren die anders niet of alleen beperkt mogelijk zijn.

De VoorleesBV, het succesvolle project waarbij een vrijwilliger 18 weken lang bij een gezin thuis komt voorlezen, kunnen we dankzij hulp van onze Vrienden voortzetten. Net als het Talentenlab op het gebied van mediawijsheid, techniek en taal en gericht op kinderen van 4 t/m 7 jaar én de Lonkende leestafel dat senioren en hun interesses samen brengt.

Uiteraard kun je ook Vriend worden als je de bibliotheek een warm hart toedraagt. Of misschien vind je het belangrijk om informatie voor iedereen toegankelijk te houden en leesplezier te stimuleren.

Wist je dat je al voor €45 per jaar (omgerekend €3,75 per maand) Vriend van de bibliotheek kunt worden? Kom naar de klantenservice in de bibliotheek en meld je aan.

Als dank voor je bijdrage ontvang je:
- De speciale ‘limited edition’ Vriendentas
- Drie waardebonnen voor het bijwonen van een lezing of workshop
- 3 x per jaar een speciale Vriendennieuwsbrief met informatie over onze activiteiten
- Korting op speciale activiteiten of producten
Of meld je nu direct aan als Vriend via onderstaande button.

Je kunt daarna de speciale ‘limited edition’ vriendentas en de waardebonnen ophalen bij de klantenservice in de bibliotheek.

Wil je liever een eenmalige donatie doen? Ook dat kan via bankrekening IBAN NL33RABO0308061179 ten name van bibliotheek IJmond Noord te Beverwijk, onder vermelding van 'donatie'.
Elke donatie is meer dan welkom!

Bibliotheek IJmond Noord heeft een ANBI-status. Je kunt je bijdrage als culturele gift aftrekken van de belastingen.