Wij vieren de BoekStartdag. Vier je met ons mee?

Zaterdag 1 juni 2024, van 11:00 tot 14:30 | vestiging Beverwijk, Heemskerk en centrum Heemskerk

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

afbeelding beer van BoeksStart met boekje in zijn hand

Zaterdag 1 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om in de Bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom te heten. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo kennis met BoekStart en de Bibliotheek.

Feestje met taart!

Kom op zaterdag 1 juni van 11.00 – 11.30 uur naar de BoekStartdag in de Bibliotheek van Beverwijk en Heemskerk waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders worden voorgelezen onder het genot van een feestelijk gebakje. Kinderen tot 4 jaar, ouders en grootouders zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Voorleestheater van Theater Poppekus over de mooiste vis

Speciaal voor de Landelijke BoekStartdag neemt Theater Poppekus het publiek mee onder water en lezen we een boek over een wel héle mooie vis. Vestiging Beverwijk van 14.00 - 14.30 uur.

Toegang is gratis, maar je moet wel voor iedereen kaartjes reserveren - ook voor jezelf!

Reserveer je kaartjes: ook volwassenen reserveren een kaartje!!

Centrum van Heemskerk

Die dag zijn we van 12.00 - 14.30 uur ook te vinden in het centrum van Heemskerk met de bakfiets van de Bibliotheek. Je herkent ons aan de grote oranje vlag! Daar delen we groeimeters, groeiboekjes en informatie over voorlezen voor de allerkleinsten uit. Voor de ouder(s) is er bovendien een gebakje.

Boekstart is een leesbevorderingsprogramma voor ouders en kinderen (0-4 jaar) uitgevoerd door de openbare bibliotheek, ondersteund door de gemeente en het consultatiebureau. BoekStart is ontwikkeld door Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek, is onderdeel van het programma Kunst van Lezen en wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.