Ruimteverhuur

Bibliotheek IJmond Noord heeft een aantal ruimtes beschikbaar voor je vergaderingen of kleinschalige evenementen. Onze vestigingen in Beverwijk en Heemskerk bevinden zich in een inspirerende én boekrijke omgeving en tillen elke vergadering, werkdag of presentatie naar een hoger niveau.

De in 2021 geheel verbouwde vestiging Beverwijk biedt allerlei technische mogelijkheden. Beide vestigingen zijn goed bereikbaar, het is mogelijk om gratis te parkeren en er is ultrasnelle gratis wifi beschikbaar.

Interesse of meer informatie? Neem gerust contact op met Sam van Leeuwen, manager dienstverlening via svanleeuwen@obijmond.nl of 0251-261881.

Verhuur van de gehele bibliotheek

Wil je trouwen in de bibliotheek? Een boek lanceren met aansluitend een spetterende receptie? Dineren midden in de bibliotheek? Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.
Wij horen graag van je!
Sam van Leeuwen, manager dienstverlening: svanleeuwen@obijmond.nl of 0251-261881.

Privé kantoorruimte

• Tot 2 personen