Boekenweek Boekenproeverij

2 april 2024, van 13:30 tot 15:00 | vestiging Beverwijk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Afbeelding van een boek dat wordt gegeten met mes en vork

Ben jij een enorme leesliefhebber? Altijd op zoek naar inspirerende titels? En praat jij ook graag over boeken? Dan is de Boekenproeverij echt iets voor jou.

Boekenproeverij

De Boekenproeverij is een gezellige bijeenkomst, waar aan de grote tafel midden in de bibliotheek in Beverwijk, onder het genot van een kopje koffie of thee, gesproken wordt over boeken.  

Bij ons in de familie

Deze Boekenproeverij staan in het teken van het thema van de Boekenweek 2024, ‘Bij ons in de familie’. Iedereen maakt deel uit van een familie. Alles is familie, al is familie soms niet alles en kun je elkaar ook kwijtraken. Denk aan familie en de verhalen komen los. De literatuur staat dan ook bol van de familieverhalen.

De Boekenproeverij wordt begeleid door de leden van de online Boekenclub, een groep enthousiaste boeklezers. Het doel is om geïnspireerd weer naar huis te gaan (en wellicht met een stapel boeken die je anders nooit gekozen zou hebben).

Lezen in het thema van de Boekenweek

Familie Chabot op de bank

Ter inspiratie vind je op deze site allemaal titels die passen bij het thema van de Boekenweek. Een aantal titels zullen
door de leden van de boekenclub besproken worden, maar neem vooral ook jouw favoriete boek passend bij dit thema mee om er over te vertellen.

Je hoeft je niet aan te melden, schuif gewoon gezellig aan!