Digitaal inloopspreekuur, Paviljoen Westerhout

3 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3, Beverwijk

Kosten: Gratis

Op dit wekelijkse (uitgezonderd de schoolvakanties), gratis toegankelijke inloopspreekuur op dinsdagen kunt u met al uw vragen over computers en tablets terecht. Ambassadeurs van SeniorWeb helpen u graag.

Deze inloopspreekuren zijn gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen met vragen over computers en tablets. Neem uw laptop of tablet mee. Het is ook handig als u uw wachtwoorden weet. Ambassadeurs van SeniorWeb helpen u graag op maandag of dinsdag. Op vrijdag staat de mediacoach van de bibliotheek voor u klaar. Dan kunt u ook nog terecht met vragen over e-books en e-readers en voor hulp bij de programma’s Klik & Tik en Digisterker.

Op maandagen houdt SeniorWeb van 13.30 – 15.30 uur wekelijks spreekuur in vestiging Heemskerk (Maerten van Heemskerckplein 3).

Op vrijdag is de mediacoach van Bibliotheek IJmond Noord van 11.00 - 12.30 uur aanwezig in de bibliotheek in Beverwijk.