De bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk zijn weer open met aangepaste openingstijden! Meer informatie

Telefonisch Taalspreekuur

15 juni 2020, van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek IJmond Noord, vestiging Heemskerk

Kosten: gratis

Informatie over taalaanbieders en cursussen voor elk niveau.

Het Taalspreekuur is bedoeld voor volwassenen die willen weten waar ze Nederlands kunnen leren of waar ze hun kennis van de taal kunnen verbeteren.

Tijdens dit telefonische spreekuur op maandagen is er van 15.00 - 17.00 uur iemand aanwezig die kan helpen om te kijken welke cursus goed bij iemand past of die kan zoeken naar iemand die kan helpen met de Nederlandse taal. Het telefoon nummer is 0251 261630.

Er is informatie over taalaanbieders en cursussen voor elk niveau.
Let op: wij geven zelf geen les!

In vestiging Beverwijk is er op dinsdagen van 13.00 - 14.00 uur telefonisch taalspreekuur (zie agenda).

Er is geen spreekuur tijdens schoolvakanties!