TalentenLab Beverwijk: Hemlab workshop: Maak je eigen tandpasta

28 februari 2024, van 15:00 tot 16:30 | Vestiging Beverwijk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hemlab TalentenLab workshop maak je eigen tandpasta meisje met tandpasta

In ons TalentenLab kunnen kinderen van 6 - 12 jaar elke woensdagmiddag komen gamen, programmeren, bouwen en spelen. Soms zijn er gastworkshops met een technisch of creatief thema.

Kom je ook?

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs tussen 15.00 - 16.30 uur, in vestiging Beverwijk. Je kunt (bijna altijd) gratis meedoen. Er is plek voor 15 kinderen en vol = vol.

Thema februari: Ik

In 2024 komt iedere maand een kamer van de 100-talentenbibliotheek centraal te staan. Daaromheen hebben we leuke workshops voor je in het TalentenLab en andere activiteiten! In de maand februari staat de kamer 'Ik' centraal.

Hemlab workshop: Maak je eigen tandpasta

Vandaag komt Hemlab een workshop geven en ga jij je eigen tandpasta maken!Elke dag poets je 2 maal je tanden, maar wat zit er eigenlijk allemaal in tandpasta? In dit TalentenLab maak je daarom je eigen tandpasta. Zo ontdek je het vanzelf wat er allemaal in zit en waarom. De tandpasta stop je in een tube en daarna ontwerp je een mooi etiket voor op de tube. Natuurlijk test je de tandpasta meteen of die goed poetst, smaakt en goed zijn werk doet. De tandpasta en tandenborstel mag je meenemen naar huis.