De bibliotheekvestigingen Beverwijk en Heemskerk zijn weer open met aangepaste openingstijden! Meer informatie

Voorlezen aan jonge kinderen

2 september 2020, van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Vestiging Beverwijk en Heemskerk

Kosten: gratis

In vestiging Beverwijk en Heemskerk wordt iedere woensdagochtend van 11:00 – 11:30 uur voorgelezen aan baby's, dreumesen en peuters van 0 tot 4 jaar.

Een enthousiaste vrijwilliger maakt er een feestje van: voorlezen, plaatjes kijken en benoemen, liedjes zingen en spelletjes doen.

Waarom voorlezen? Met je kindje op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je kind een leven lang plezier van heeft.

Kinderen tot 4 jaar, ouders en grootouders zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

U kunt uw kindje tijdens bemande openingstijden inschrijven als lid van de bibliotheek. Voor kinderen tot 3 jaar betaalt u geen inschrijfgeld en het lidmaatschap is gratis. Voor uw baby tot 1 jaar ontvangt u een BoekStartkoffertje met inhoud voor thuis. Kinderen van 1 en 2 jaar krijgen een leuk boekje cadeau. Voor kinderen vanaf 3 jaar betaalt u eenmalig € 4,- inschrijfkosten, het lidmaatschap is gratis.