Zomerleesbingo

17 juni 2021 t/m 28 augustus 2021

Doe mee met de zomerleesbingo! Hoeveel lees jij deze zomer?

Blijf lekker lezen deze zomervakantie! Als ouder help je zo om het leesniveau van je kind tijdens de vakantie op peil te houden. Het kan zelfs het leesniveau verhogen. Samen zorgen we ervoor dat je kind tijdens de vakantie leeskilometers blijft maken. Daarom organiseert Bibliotheek IJmond Noord ook dit jaar weer de Zomerleesbingo. Voor elk kwartier lezen kruist je kind een vakje aan en bij vijftien vakjes is het bingo!

De Zomerleesbingo-kaart is verkrijgbaar in de bibliotheek of hier te downloaden.

Op de kaart staan verschillende vakjes die verwijzen naar de bibliotheek.
En… als er vijftien vakjes afgekruist zijn, kan je kind tussen 19 juli en 28 augustus een leuke verrassing ophalen bij de informatiebalie in de bibliotheek in Beverwijk of Heemskerk*. Neem wel de bingokaart mee!

Stuur een leuke leesfoto in naar zomerleesbingo@gmail.com en maak ook nog eens kans op een leuke prijs!

Veel leesplezier en graag tot ziens in de bibliotheek!

* Inleveren kan alleen tijdens de bemande openingstijden.