De keuze van Doris Schyns

De bibliotheek geeft regelmatig iemand de gelegenheid om maximaal 100 euro te besteden om boeken of films te kopen die nog niet in onze collectie aanwezig zijn, maar waarvan hij of zij vindt dat deze daarin niet mogen ontbreken. Je vindt deze nieuwe titels bij de Binnenkomers in de bibliotheek. Deze keer in vestiging Beverwijk:

De keuze van Doris Schyns

“Mijn naam is Doris Schyns en ik woon ruim twee jaar in Beverwijk, samen met mijn partner en ons dochtertje van 11 maanden. Dit jaar ben ik - samen met Emiel Heilig - Stadsdichter van Beverwijk. Ik ga er graag op uit in de natuur. Dat kan in Beverwijk bij uitstek met het prachtige duingebied en strand binnen handbereik. Schrijven is één van mijn passies: zowel proza als poëzie. Daarnaast lees ik graag en geniet ik ervan om samen met mijn dochtertje boekjes (voor) te lezen. 
Deze boeken en films mogen wat mij betreft niet ontbreken in de Bibliotheek IJmond-Noord:”

 

The place (DVD)
Deze Italiaanse film heeft me behoorlijk aan het denken gezet. Om hun allerliefste wens uit te laten komen, moeten mensen de meest afschuwelijke opdrachten doen. Dingen waarvan je op het eerste gezicht denkt: ‘Dat zou ik nooit doen’. Maar tegelijkertijd zie je hoe mensen hun (morele) grenzen verleggen om hun eigen wens te doen uitkomen. 

 

 

 

 

Bingemarketing : het beste scenario voor het bouwen van je merk / Carlijn Postma
Dit marketingboek is me aangeraden door een communicatieadviseur met wie ik heerlijk kon sparren. Op basis van inzichten uit Hollywood laat Carlijn Postma zien hoe je een publiek bouwt en behoudt.

 

 

 

Contentbijbel : hoe zorg je als merk voor verhalen me eeuwigheidswaarde / Cor Hospes
Wederom een marketing- en communicatieboek dat me is aangeraden. Centrale vraag hierin is: hoe maak je (merk)verhalen die aanspreken én beklijven?  

 

 

 

 

Ik heb een fiets gekocht / Gershwin Bonevacia
Het poëziedebuut van Gershwin Bonevacia, voormalig stadsdichter van Amsterdam. Hij heeft de bundel oorspronkelijk in eigen beheer uitgegeven en eigenhandig tot een underground classic gemaakt door 5000 exemplaren uit zijn koffer te verkopen. Gershwin is voor mij een bron van inspiratie, onder andere omdat hij zo goed voordraagt.