100-talenten-afdeling

Talenten ontdekken

De jeugdafdeling van Bibliotheek IJmond Noord is een 100-talenten-afdeling. Laat je verrassen door de manier waarop de boeken zijn geplaatst en ontdek je eigen talenten in onder andere het Atelier of Einstein.

Kinderen maken bieb

Hoe komt de nieuwe 100-talentenjeugdafdeling eruit te zien? Denk en doe mee! De 100- talentenjeugdafdeling van de bibliotheek in Beverwijk wordt volgend jaar opnieuw ingericht. Wij willen deze afdeling niet alleen vóór, maar ook dóór kinderen laten inrichten. Doe je mee?

Kamercommissie

Op de 100-talenten-jeugdafdeling in de vestiging Beverwijk denken kinderen mee over de bieb. Deze groep kinderen bedenkt hoe de bieb eruit moet zien en organiseert activiteiten voor en door kinderen. Wil je meedoen met de Kamercommissie? Meld je aan in de bieb of stuur een mailtje!

Stuur een mail