Kinderboekenweek: 'Bij mij thuis'

4 t/m 15 oktober 2023

Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Activiteiten Bibliotheek IJmond Noord tijdens de Kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek kun je in de Bibliotheek natuurlijk terecht voor de leukste boeken. Daarnaast hebben we leuke activiteiten gepland staan:

  • Op woensdag 4 oktober staan de TalentenLabs in Heemskerk en Beverwijk in het teken van het thema van de Kinderboekenweek 'Bij mij thuis'.
  • Op zaterdag 7 oktober speelt Theater Poppekus in Heemskerk een mooie poëzievoorstelling geven, uiteraard rondom het thema van de Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’.
  • Op zondag 15 oktober sluiten we de Kinderboekenweek feestelijk af in Beverwijk met het Kinderboekenweekfeest!

Boeken voor groep 1 & 2

Boeken voor groep 3 & 4

Boeken voor groep 5 & 6

Digitale boekentips tijdens de Kinderboekenweek 📱 🎧

Op Jeugdbibliotheek.nl is er een inspiratiepagina met digitale boeken voor groep 1 t/m 8. Lees en luister de beschikbare thematitels, bekroonde boeken en meer leestips bij het thema 'bij mij thuis' als e-book of luisterboek.

Naar de digitale boekentips


Meer boekentips?

Kies je leeftijd.