Spiritualiteit & Filosofie

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • Barbara Stok De filosoof, de hond en de bruiloft

  In de vierde eeuw voor Christus reist de jonge Hipprachia, afkomstig uit een rijke familie, naar Athene om kennis te maken met haar aanstaande verloofde. Daar ontmoet ze ook de vreemde filosoof Crates, die op straat leeft. Ze raakt in de ban van hem en zijn moderne denkbeelden. Stripverhaal over het leven van de vrouwelijke Griekse filosoof Hipparchia....

  Gedrukt boek

 • Elizabeth Day Durf te falen

  Op basis van haar eigen ervaringen legt de Britse schrijfster en journaliste uit wat je kunt leren van dingen die fout gaan, waarin je te kort schiet of mislukt.

  Gedrukt boek

 • J.K. Rowling Wat belangrijk is

  Toespraak die de schrijfster in 2008 hield bij het afstuderen van de studenten van Harvard University, waarin zij het voordeel van mislukkingen en het belang van verbeeldingskracht benadrukt aan de hand van persoonlijke ervaringen.

  Gedrukt boek

 • Laura Day Erger wordt het niet

  (Werk)boek om aan de hand van gedragspatronen, voorbeelden en intuïtieve oefeningen sterker uit een crisisperiode te komen.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Rowan Siskens Tien keer met pensioen

een nieuwe manier van leven en werken

Rowan Siskens vraagt zich in ‘Tien keer met pensioen af’ waarom je veertig jaar zou wachten op je pensioen. We worden steeds ouder, wisselen vaker van baan, en het pensioenstelsel gaat regelmatig op de schop. Een goed pensioen aan het eind van je werkende...

Dit is een E-book

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken