• Biebreporters

28 september 2020

Ben jij gek op lezen, lijkt het je leuk om anderen te interviewen en wil je graag videoreportages (leren) maken? Meld je dan aan als Biebreporter!

Bekijk details van Biebreporters

• Wil jij ook op de foto in de bibliotheek?

3 september 2020

Lijkt het je leuk om eens een echte fotoshoot mee te maken met een fotograaf en jezelf straks terug te zien op onze website, op onze Facebookpagina of in ons jaarverslag?

Bekijk details van Wil jij ook op de foto in de bibliotheek?

• Voorlezen op woensdag

13 augustus 2020

Vanaf september starten we weer met het voorleeshalfuurtje in beide vestigingen om 11:00 uur. In Beverwijk starten we op 2 september, in Heemskerk op 9 september.

Bekijk details van Voorlezen op woensdag

• De Digitale Voorleestas

1 mei 2020

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga aan de hand van een mooi prentenboek actief aan de slag met je kind.

Bekijk details van De Digitale Voorleestas