• Winter / lente op ’t Plein in maart

22 februari 2021

Elke maandagmiddag een inspirerende lezing of gezellige workshop voor senioren! Voorlopig doen we dat online, omdat het niet in levende lijve kan. Maar ondanks dat is het gelukt om een leuk en afwisselend programma samen te stellen. De online lezingen en workshops zijn een cadeautje van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Stichting Welzijn Beverwijk, want in deze sombere tijd kunnen we wel een opkikkertje gebruiken.

Bekijk details van Winter / lente op ’t Plein in maart

• Boekenliefhebbers gezocht

18 februari 2021

Bibliotheek IJmond Noord wil graag een online boekenclub opzetten voor en door onze boekenwurmen, literatuurliefhebbers en lezers in alle mogelijke genres. Daarom nodigen we iedereen die van boeken en lezen houdt uit om met ons mee te denken en/of om een actieve rol hierin te spelen.

Bekijk details van Boekenliefhebbers gezocht

• Gratis inschrijving en verrassing voor nieuwe leden van 0 t/m 12 jaar

11 februari 2021

Maak je kind nu lid van de bibliotheek en je krijgt een mini-prentenboekje Coco kan het, een Coco-knuffeltje of een geheimschriftdagboekje cadeau. Extra leuk: Je betaalt tijdens deze actieperiode geen inschrijfgeld, dus dat scheelt ook nog eens 4 euro!

Bekijk details van Gratis inschrijving en verrassing voor nieuwe leden van 0 t/m 12 jaar

• Samen lezen is leuker! Doe ook mee!

15 januari 2021

Wil jij graag lezen maar vind je dat lastig? Lees dan met anderen makkelijk te lezen boeken.

Bekijk details van Samen lezen is leuker!  Doe ook mee!

• De Bibliotheek komt naar je toe!

15 december 2020

Omdat jij niet naar ons kunt komen, komen wij naar jou!

Bekijk details van De Bibliotheek komt naar je toe!

• Alle vestigingen van Bibliotheek IJmond Noord tijdelijk gesloten

15 december 2020

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn alle vestigingen van Bibliotheek IJmond Noord tot en met dinsdag 30 maart gesloten.

Bekijk details van Alle vestigingen van Bibliotheek IJmond Noord tijdelijk gesloten

• Nieuwe app TijdschriftenBieb

24 november 2020

Online Bibliotheek lanceert tijdelijke app TijdschriftenBieb.

Bekijk details van Nieuwe app TijdschriftenBieb

• De Bibliotheek biedt hulp bij de app CoronaMelder

20 oktober 2020

Wie vragen heeft over de app of hulp nodig heeft bij het installeren ervan, kan terecht bij de informatiemedewerkers van Bibliotheek IJmond Noord.

Bekijk details van De Bibliotheek biedt hulp bij de app CoronaMelder

• Informatiepunt digitale overheid (IDO)

6 oktober 2020

Bij Bibliotheek IJmond Noord is nu een Informatiepunt Digitale Overheid.

Bekijk details van Informatiepunt digitale overheid (IDO)

• De Digitale Voorleestas

1 mei 2020

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga aan de hand van een mooi prentenboek actief aan de slag met je kind.

Bekijk details van De Digitale Voorleestas