• De Spacebuzz komt naar het TalentenLab

27 oktober 2020

Op woensdag 2 december komt de Spacebuzz van de SpaceExpo uit Noordwijk naar het TalentenLab in Bibliotheek IJmond Noord, in Beverwijk.

Bekijk details van De Spacebuzz komt naar het TalentenLab

• De Bibliotheek biedt hulp bij de app CoronaMelder

20 oktober 2020

Wie vragen heeft over de app of hulp nodig heeft bij het installeren ervan, kan terecht bij de informatiemedewerkers van Bibliotheek IJmond Noord.

Bekijk details van De Bibliotheek biedt hulp bij de app CoronaMelder

• November: maand van het gouden Boekstartkoffertje

15 oktober 2020

Voor jonge ouders is het extra aantrekkelijk om hun baby in november in te schrijven als lid van Bibliotheek IJmond Noord. Behalve een pasje, een leuke rondleiding en een gratis koffertje met inhoud voor thuis heeft de bibliotheek dan nog een leuke actie.

Bekijk details van November: maand van het gouden Boekstartkoffertje

• Informatiepunt digitale overheid kortweg IDO

6 oktober 2020

Vanaf dinsdag 6 oktober nemen de informatiemedewerkers van bibliotheek IJmond Noord een IDO in hun dienstverlening op.

Bekijk details van Informatiepunt digitale overheid kortweg IDO

• Biebreporters

28 september 2020

Ben jij gek op lezen, lijkt het je leuk om anderen te interviewen en wil je graag videoreportages (leren) maken? Meld je dan aan als Biebreporter!

Bekijk details van Biebreporters

• Voorlezen op woensdag

13 augustus 2020

Vanaf september starten we weer met het voorleeshalfuurtje in beide vestigingen om 11:00 uur. In Beverwijk starten we op 2 september, in Heemskerk op 9 september.

Bekijk details van Voorlezen op woensdag

• De Digitale Voorleestas

1 mei 2020

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga aan de hand van een mooi prentenboek actief aan de slag met je kind.

Bekijk details van De Digitale Voorleestas