Resultaat 1 - 10 (van 23)

• Kinderboekenweekfeest Gi-ga-groen! Bekijk details

26 september 2022

Bibliotheek IJmond Noord viert samen met het Kennemer Theater, KEK en het Centrum voor de Kunsten Beverwijk alweer voor de 12e keer een spetterend kinderboekenweekfeest met diverse workshops en activiteiten. The Readshop Beverwijk is aanwezig met verkoop van de leukste kinderboeken!

• Bibliotheek voortaan op donderdag ook open! Bekijk details

20 september 2022

Geweldig nieuws voor de fervente boekenlener, geïnteresseerde krantenlezer, hardwerkende student, flexibele zzp-er en graag geziene bezoeker; onze bibliotheekvestigingen in Beverwijk en Heemskerk zijn vanaf oktober ook op donderdag open!

• €3,50 korting met Bibliotheekpas op voorstelling #LOS Bekijk details

19 september 2022

Leden van Bibliotheek IJmond Noord krijgen €3,50 korting op de one-woman-musical #LOS met Cystine Carreon geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel. De korting wordt zowel bij de theaterkassa op vertoon van je bibliotheekpas als online via prijssoort Bibliotheekpas verstrekt. Je dient zelf bij de bestelling aan te geven of er sprake is van de korting. Na betaling kunnen geen kortingen meer worden verstrekt. Bij het bezoek aan het theater dien je de pas mee te nemen. De musical vindt plaats...

• Het nieuwe stadsgedicht van Doris Schyns Bekijk details

31 augustus 2022

Bij uitzondering zijn er in Beverwijk dit jaar twee stadsdichters, Doris Schyns en Emiel Heilig. Om de maand leveren zij een stadsgedicht aan. Nu is er het door Doris geschreven gedicht ‘Goede Raad’. De speciaal bij elk gedicht gemaakte illustratie is van de hand van Wies Tesselaar.

• Vacature klusjesvrouw/-man Bekijk details

18 augustus 2022

Bibliotheek IJmond Noord zoekt een vrijwilliger in de functie van klusjesvrouw/-man. Ben jij een handige klusser? Dan komen we graag met je in contact!

• Voorlezen op woensdag Bekijk details

16 augustus 2022

Op woensdag 7 september starten onze voorleesvrijwilligers weer met voorlezen aan de kleintjes en hun ouders. In beide vestigingen wordt voorgelezen aan baby’s en peuters en hun ouders.

• Bibliotheek per 1 juli gratis voor iedereen tot 18 jaar Bekijk details

30 juni 2022

Je was tot je 18e altijd al gratis bibliotheeklid … maar vanaf nu vragen wij je óók geen inschrijfgeld meer. Niets dat jou meer tegenhoudt om je GRATIS in te schrijven, materialen te lenen en te gekke activiteiten bij te wonen. Tot snel!

• Bibliotheek IJmond Noord kiest voor wifi via publicroam Bekijk details

29 juni 2022

Vanaf 1 augustus is publicroam beschikbaar op onze locaties Beverwijk en Heemskerk. Publicroam zorgt dat iedere bezoeker veilig en automatisch verbindt met wifi. De wifi-verbinding via Bibliotheek Gratis werkt dan niet meer.

• Lees ons interactieve jaarverslag! Bekijk details

15 juni 2022

Het jaarverslag geeft je een beeld van wat de bibliotheek in het jaar 2021 bereikt heeft.

• 200 zonnepanelen op dak bibliotheek! Bekijk details

27 mei 2022

Sinds juni 2022 voorzien 200 zonnepanelen op ons dak de bibliotheek in Beverwijk van het grootste gedeelte van het stroomverbruik daar.

Paginanavigatie