Resultaat 1 - 10 (van 19)

• BiebTassen Bekijk details

10 november 2021

Koop een BiebTas en steun het goede doel My Book Buddy!

Bekijk details van BiebTassen

• Sluiting en heropening vestiging Beverwijk Bekijk details

20 oktober 2021

De verbouwing van de bibliotheekvestiging in Beverwijk is in volle gang. Die vindt voornamelijk plaats op de begane grond.

Bekijk details van Sluiting en heropening vestiging Beverwijk

• Voorleesvrijwilligers gezocht! Bekijk details

19 oktober 2021

Bibliotheek IJmond Noord is op zoek naar een enthousiaste voorleesvrijwilliger, die wekelijks op woensdagochtend wil voorlezen aan baby's en peuters en hun ouders/begeleiders.

Bekijk details van Voorleesvrijwilligers gezocht!

• Plastic gezocht om te verwerken tot vergadertafel! Bekijk details

5 oktober 2021

Onze vernieuwde vestiging in Beverwijk gaat straks ingericht worden met duurzame, hergebruikte meubelen.

Bekijk details van Plastic gezocht om te verwerken tot vergadertafel!

• Hoe krijg je een coronabewijs? Bekijk details

29 september 2021

Wil je naar een restaurant, theater of een evenement in Nederland? Of wil je een reis maken binnen de Europese Unie? Dan heb je daarvoor een coronabewijs nodig. Een coronabewijs maak je zelf met de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl.

Bekijk details van Hoe krijg je een coronabewijs?

• GEZOCHT: Een enthousiaste, creatieve jongere! Bekijk details

24 september 2021

Ben jij een enthousiaste, creatieve jongere uit Beverwijk of omgeving, die het leuk vindt om activiteiten te organiseren, anderen te motiveren en online content te creƫren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk details van GEZOCHT: Een enthousiaste, creatieve jongere!

• Verbouwing Bibliotheek Beverwijk Bekijk details

19 augustus 2021

De bibliotheekvestiging in Beverwijk wordt momenteel verbouwd. Dat gebeurt vooral op de begane grond. De raamkozijnen zijn er vervangen en er komt nieuwe verlichting, een nieuwe vloer, een nieuw plafond en een ander zelfbedieningssysteem. Ook vernieuwen we de complete inrichting van de bibliotheek. Straks zijn er onder andere nieuwe boekenkasten, gezellige zitjes, vergaderunits en veel extra werkplekken. Kortom: een complete metamorfose.

Bekijk details van Verbouwing Bibliotheek Beverwijk

• Het nieuwste stadsgedicht Bekijk details

19 juli 2021

De eerste stadsdichter van Beverwijk is in 2001 benoemd voor het jaar 2002. Meestal ben je stadsdichter voor een jaar. Eerder waren er wel drie dichters met een termijn van twee jaar. Daarmee is Janneke Methorst een van de zestien stadsdichters tot nu toe. Hier vind je haar nieuwste stadsgedicht.

Bekijk details van Het nieuwste stadsgedicht

• Voorlezen op woensdag Bekijk details

8 juni 2021

Op woensdagochtend om 11:00 uur wordt weer voorgelezen aan ouders met een baby, dreumes of peuter. De toegang in beide vestigingen is gratis. Loop gezellig binnen en kijk en luister naar onze voorleesvrijwilligers. In juli en augustus houden we een zomerstop. Je bent van harte welkom!

Bekijk details van Voorlezen op woensdag

• Nieuwe lesgroep verdieping Nederlandse taal Bekijk details

29 april 2021

Als het Nederlands niet je moedertaal is, valt er nog een wereld te winnen!

Bekijk details van Nieuwe lesgroep verdieping Nederlandse taal